Marengslagkage med jordbær næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Marengsbunde:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
75 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Creme:
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
500 gram Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
   
Energi:
KJ total 12803 (3048 kcal)
KJ pr. Pers. 1600 (381 kcal)
Vægt ialt 1344 gram
Vægt pr. Pers. 168 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 952 KJ (226 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 19.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)