Kyllingefrikadeller med majs næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kyllingekød hakket 5%
300 gram Majs, frost
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
2 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 4150 (988 kcal)
KJ pr. Pers. 2075 (494 kcal)
Vægt ialt 756 gram
Vægt pr. Pers. 378 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 548 KJ (130 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 11.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)