Mandaringryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinkekød i tern
4 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Karry, stærk
   
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hvid mælkesauce 4% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Hvid mælkesauce er også det som heder Bechamelsovs.

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 ds. Mandarinfiletter, konserves 1 dåse mandarinfiletter i sukkerlage indeholder ca. 175 gram drænet vægt.
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 12453 (2965 kcal)
KJ pr. Pers. 3113 (741 kcal)
Vægt ialt 3439 gram
Vægt pr. Pers. 859 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 10.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)