Porretærte med bacon næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
600 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Bacon i tern
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Oregano, tørret
Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 13631 (3245 kcal)
KJ pr. Pers. 3407 (811 kcal)
Vægt ialt 1495 gram
Vægt pr. Pers. 373 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 911 KJ (217 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 17.2 gram
Kulhydrat 11.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)