Frikasse med svinekød, frisk kørvel, nye urter og asparges næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Skinkekød i tern
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 Peberkorn, sorte
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
500 gram Gulerødder nye med top
250 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
250 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
   
  Sauce:
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7.5 dl. Kogevand fra kartoflerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Kørvel, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 10164 (2420 kcal)
KJ pr. Pers. 2541 (605 kcal)
Vægt ialt 3792 gram
Vægt pr. Pers. 948 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 268 KJ (63 kcal)
Protein 4.8 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)