De gode kanelsnegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 10 Stk.
Ingredienser:
  DEJ:
20 gram Gær, frisk
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
40 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 6486 (1544 kcal)
KJ pr. Stk. 648 (154 kcal)
Vægt ialt 464 gram
Vægt pr. Stk. 46 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1398 KJ (332 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 14.7 gram
Kulhydrat 44.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)