Moussaka vegetar næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Tomatsauce:
500 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Champignonstuvning:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
2 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10938 (2604 kcal)
KJ pr. Pers. 2734 (651 kcal)
Vægt ialt 2815 gram
Vægt pr. Pers. 703 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 388 KJ (92 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)