Græsk pasta salat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Marinade:
6 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
300 gram Pastaskruer
   
Energi:
KJ total 7778 (1852 kcal)
KJ pr. Pers. 1944 (463 kcal)
Vægt ialt 392 gram
Vægt pr. Pers. 98 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1984 KJ (472 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 58.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)