Kartoffelmoussaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 14253 (3393 kcal)
KJ pr. Pers. 3563 (848 kcal)
Vægt ialt 2642 gram
Vægt pr. Pers. 660 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 539 KJ (128 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)