Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydderkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kardemomme, stødt
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
1 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11647 (2773 kcal)
KJ pr. Portion 11647 (2773 kcal)
Vægt ialt 895 gram
Vægt pr. Portion 895 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1301 KJ (309 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 50.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)