Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Laksemousse med dildsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Mousse:
250 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
laurbærblade
Peberkorn, sorte
   
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Dildsauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9277 (2208 kcal)
KJ pr. Pers. 1546 (368 kcal)
Vægt ialt 901 gram
Vægt pr. Pers. 150 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1029 KJ (245 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 23.3 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)