Chokoladeglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
1 spsk. Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
3 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 2492 (593 kcal)
KJ pr. Portion 2492 (593 kcal)
Vægt ialt 188 gram
Vægt pr. Portion 188 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1325 KJ (315 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 71.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)