Blomkålsgratin med pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
150 gram Pasta penne
600 gram Blomkål, rå 1 mellemstort blomkål vejer ca. 500 gram
   
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

10 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
125 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
30 gram Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
5 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 16800 (4000 kcal)
KJ pr. Pers. 2800 (666 kcal)
Vægt ialt 2632 gram
Vægt pr. Pers. 438 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 638 KJ (151 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)