Hvedeknopper / Hveder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 6 stk.
Ingredienser:
50 gram Gær, frisk
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1.5 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 6654 (1584 kcal)
KJ pr. stk. 1109 (264 kcal)
Vægt ialt 780 gram
Vægt pr. stk. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 853 KJ (203 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 40.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)