Hjemmelavet Kransekagetop næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 16 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Ren rå marcipan
400 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
  Glasur:
1 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 29476 (7018 kcal)
KJ pr. Pers. 1842 (438 kcal)
Vægt ialt 1640 gram
Vægt pr. Pers. 102 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1797 KJ (427 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 16.2 gram
Kulhydrat 64.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)