Kylling i spidskålspakker næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
5 blade Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
6 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Fyld:
500 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Ovnbagt spidskål:
2 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
  bouillon fra fadet
1 tsk. Gurkemeje, stødt
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Krydderurter:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Kørvel, frisk
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Estragon, frisk
   
1000 gram Kartofler, nye
   
Energi:
KJ total 13204 (3143 kcal)
KJ pr. Pers. 3301 (785 kcal)
Vægt ialt 3435 gram
Vægt pr. Pers. 858 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 384 KJ (91 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)