Abehjerne 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
150 gram Bacon i tern
1 ds. Cocktailpølser på dåse 115g 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 15418 (3671 kcal)
KJ pr. Pers. 3854 (917 kcal)
Vægt ialt 1865 gram
Vægt pr. Pers. 466 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 826 KJ (196 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)