Fyldig kyllingegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
150 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Merian, tørret
   
Energi:
KJ total 7603 (1810 kcal)
KJ pr. Pers. 1900 (452 kcal)
Vægt ialt 2855 gram
Vægt pr. Pers. 713 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 266 KJ (63 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)