Franske kyllingelår på kartoffelbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Rosmarin, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
20 gram Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9161 (2181 kcal)
KJ pr. Pers. 2290 (545 kcal)
Vægt ialt 2540 gram
Vægt pr. Pers. 635 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 360 KJ (85 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 7.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)