Kyllingelår i gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
4 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Kyllingelever
1 Spidskål, frisk 1 mellemstort spidskål vejer ca. 300 gram.
Peberrod, høvlet Høvlet peberrod sælges gerne i bæger med 50 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6831 (1626 kcal)
KJ pr. Pers. 1707 (406 kcal)
Vægt ialt 2010 gram
Vægt pr. Pers. 502 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 339 KJ (80 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 1.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)