Pastasalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
400 gram Pastaskruer
   
150 gram Bacon i tern
2 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel. Uden skal og sten ca. 100 gram.
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
150 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Feta. 40+
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Dressing:
5 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Sød chilisauce
1 tsk. Paprika, delikatesse
1 tsk. Karry, mild
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Honning, flydende 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
Energi:
KJ total 16465 (3920 kcal)
KJ pr. Pers. 2744 (653 kcal)
Vægt ialt 3093 gram
Vægt pr. Pers. 515 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 15.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)