Oksemørbrad med flødeost og portvinssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1400 gram Oksemørbrad, afpudset
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Peberfrugt. konserves
50 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Minimajs Minimajs kaldes også for fingermajs eller babymajs og sælges i pakninger med 125 gram og ca. 12 st. minimajs
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10045 (2391 kcal)
KJ pr. Pers. 1674 (398 kcal)
Vægt ialt 1657 gram
Vægt pr. Pers. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 606 KJ (144 kcal)
Protein 18.0 gram
Fedt 7.2 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)