|
|
|
Dej:
|
90 |
gram |
Hvedemel90 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
60 |
gram |
Grahamsmel60 gram Grahamsmel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
lidt |
Vand lidt Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
|
|
Fyld:
|
300 |
gram |
Porre, renset vægt300 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.
1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
|
50 |
gram |
Skinkestrimler, kogt50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
|
1 |
dl. |
A381 dl. A38 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.
Det er en mild form for yoghurt/ymer.
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
50 |
gram |
Revet, mozzarellaost 45+50 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 5911 (1407 kcal)
KJ pr. Pers. 2955 (703 kcal)
Vægt ialt 840 gram
Vægt pr. Pers. 420 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 16.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|