Peberfrugtsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portioner 1 Portioner
Ingredienser:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
15 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
0.5 tsk. Chili stærk, stødt
2 tsk. Paprika
   
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 4813 (1146 kcal)
KJ pr. Portioner 4813 (1146 kcal)
Vægt ialt 3075 gram
Vægt pr. Portioner 3075 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 156 KJ (37 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)