Nemme kanelsnegle næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 24 stk.
Ingredienser:
  Dej
360 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær, frisk
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Remonce:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Glasur:
100 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 15845 (3772 kcal)
KJ pr. stk. 660 (157 kcal)
Vægt ialt 1016 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1559 KJ (371 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 48.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)