Røræg, bacon og brunchpølser næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Røræg:
6 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Bacon:
12 skiver Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
  Brunch-pølser:
8 Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Stegte tomater:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 7541 (1795 kcal)
KJ pr. Pers. 1885 (448 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 558 KJ (133 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.9 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)