Chateaubriand og bagte hvidløg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
400 gram Oksemørbrad, afpudset
tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  sauce:
1.5 tsk. Syltede grønne peberkorn
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Bagte hvidløg:
2 Hvidløg, hele 1 helt hvidløg vejer ca. 50 gram pillet vægt
10 g,. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Ovnbagte kartofler:
500 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.25 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Græsk grillkrydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
2 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 8434 (2008 kcal)
KJ pr. Pers. 4217 (1004 kcal)
Vægt ialt 1584 gram
Vægt pr. Pers. 792 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 532 KJ (126 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)