Norsk pølsegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Pølser
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Jævning
   
  Tilbehør:
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 16195 (3856 kcal)
KJ pr. Pers. 4048 (964 kcal)
Vægt ialt 1810 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 894 KJ (213 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 18.1 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)