Bjørns rabarberkompot næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
   
  Sukkerlage:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
Rød frugtfarve
   
Energi:
KJ total 4785 (1139 kcal)
KJ pr. Pers. 1196 (284 kcal)
Vægt ialt 1250 gram
Vægt pr. Pers. 312 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 22.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)