Bradepandekage med marengs og frugt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengsdej:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
   
  Fyld:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Frugt:
  jordbær og ds. ferskner eller hvad man syntes
   
Energi:
KJ total 31829 (7578 kcal)
KJ pr. Pers. 2652 (631 kcal)
Vægt ialt 2203 gram
Vægt pr. Pers. 183 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1444 KJ (344 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 23.1 gram
Kulhydrat 31.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)