Dag- og natsnitter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 21 stk.
Ingredienser:
  Mørdej:
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Linsedej:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

175 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
   
  Creme:
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
100 gram Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Glasur:
300 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 27272 (6493 kcal)
KJ pr. stk. 1298 (309 kcal)
Vægt ialt 1727 gram
Vægt pr. stk. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1579 KJ (376 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 17.4 gram
Kulhydrat 51.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)