Æbleskiver med gær 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Gær, frisk
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
4 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

12 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron, skal og saft heraf saften af 1 citron er beregnet til 0.4 dl eller 40 gram, hertil kommer 10 gram skal.
   
  Til stegning:
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 21616 (5146 kcal)
KJ pr. Portion 21616 (5146 kcal)
Vægt ialt 2689 gram
Vægt pr. Portion 2689 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 803 KJ (191 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 17.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)