Efterårets kyllingegryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
500 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Kålrabi (kålroe). rå
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Paprika
0.75 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Oregano, frisk
   
  Pynt:
Oregano, frisk
   
Energi:
KJ total 4475 (1065 kcal)
KJ pr. Pers. 1118 (266 kcal)
Vægt ialt 1473 gram
Vægt pr. Pers. 368 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 303 KJ (72 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 1.9 gram
Kulhydrat 4.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)