Provencekylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
5 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Pynt:
Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 6600 (1571 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (392 kcal)
Vægt ialt 1953 gram
Vægt pr. Pers. 488 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 337 KJ (80 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)