Helstegt oksemørbrad med pikant soyasky næringsberegning

se opskriften her

Antal:
pers. 4 pers.
Ingredienser:
1000 gram Oksemørbrad, afpudset
1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Soyasky af:
5 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Desuden anvendes:
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
200 gram Østershatte
300 gram Spinat, frisk nippet for stilke
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sesamolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør:
4.5 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 14691 (3498 kcal)
KJ pr. pers. 3672 (874 kcal)
Vægt ialt 2358 gram
Vægt pr. pers. 589 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)