Glutenfrie bananpandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 21 Stk.
Ingredienser:
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Husk fibre 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
50 gram Majsmel
50 gram Rismel
50 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4947 (1178 kcal)
KJ pr. Stk. 235 (56 kcal)
Vægt ialt 821 gram
Vægt pr. Stk. 39 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 602 KJ (143 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 22.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)