Norsk øllebrød med ristede rugbrødstern næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
7 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fl. Mørkt hvidtøl 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  ristede rugebrød:
3 skiver Rugbrød. mørkt 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 6020 (1433 kcal)
KJ pr. Pers. 1505 (358 kcal)
Vægt ialt 1010 gram
Vægt pr. Pers. 252 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 596 KJ (141 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)