Laksespinattærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  DEJ:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Hytteost. 20+
   
  FYLD:
600 gram Helbladet spinat, frost
400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
175 gram Hytteost. 20+
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 12601 (3000 kcal)
KJ pr. Pers. 3150 (750 kcal)
Vægt ialt 1875 gram
Vægt pr. Pers. 468 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 672 KJ (160 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 7.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)