Grundopskrift til æggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
12 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 skiver Rugbrød. fuldkorn 1 skive rugbrød vejer ca. 50 gram.
evt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11609 (2764 kcal)
KJ pr. Pers. 2902 (691 kcal)
Vægt ialt 1802 gram
Vægt pr. Pers. 450 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 644 KJ (153 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)