Lakseroulade med krydderurter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Fyld:
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Balsamicosauce:
1 dl. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Tilbehør:
Flutes
   
Energi:
KJ total 4264 (1015 kcal)
KJ pr. Pers. 533 (126 kcal)
Vægt ialt 578 gram
Vægt pr. Pers. 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 737 KJ (175 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)