Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lakserulle med krydderurter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
200 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
   
  Fyld:
2 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Balsamicosause:
1 dl. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Pynt:
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Tilbehør:
Flûte. fint. industrifremstillet
   
Energi:
KJ total 4261 (1014 kcal)
KJ pr. Pers. 532 (126 kcal)
Vægt ialt 576 gram
Vægt pr. Pers. 72 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 739 KJ (176 kcal)
Protein 9.4 gram
Fedt 13.5 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)