Kiwitærte næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
1 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Kiwi, frisk 1 frisk kiwi vejer ca. 70 gram
   
  Creme:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10502 (2500 kcal)
KJ pr. Pers. 1312 (312 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Pers. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1259 KJ (299 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 22.8 gram
Kulhydrat 22.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)