Agurke/rabarbersalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
3 stilke Rabarber, renset vægt
1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
evt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 1897 (451 kcal)
KJ pr. Pers. 474 (112 kcal)
Vægt ialt 616 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 308 KJ (73 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 17.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)