Rabarbercrumble 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
400 gram Rabarber, renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Ahornsirup 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
   
  Crumble:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 7618 (1813 kcal)
KJ pr. Portion 7618 (1813 kcal)
Vægt ialt 875 gram
Vægt pr. Portion 875 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 29.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)