Squashkage med flødeostglasur næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
225 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 dl. Flydende margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
225 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
  Pynt:
125 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 13113 (3122 kcal)
KJ pr. Pers. 1092 (260 kcal)
Vægt ialt 1320 gram
Vægt pr. Pers. 110 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 993 KJ (236 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 38.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)