Æggekage bagt i ovn næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
12 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
125 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 9322 (2219 kcal)
KJ pr. Pers. 2330 (554 kcal)
Vægt ialt 1347 gram
Vægt pr. Pers. 336 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 691 KJ (164 kcal)
Protein 11.4 gram
Fedt 12.8 gram
Kulhydrat 1.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)