Laksesteaks med peberrodskartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Laksesteak 1 laksesteak vejer ca. 200 gram
50 gram Hvidløgssmør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Grønne bønner. frost
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Kartoffelmos:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
Energi:
KJ total 12754 (3036 kcal)
KJ pr. Pers. 3188 (759 kcal)
Vægt ialt 2608 gram
Vægt pr. Pers. 652 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 489 KJ (116 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)