Fisk i fad med æbler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Lyssejfilet
400 gram Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
2 tsk. Karry
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5988 (1425 kcal)
KJ pr. Pers. 1497 (356 kcal)
Vægt ialt 1985 gram
Vægt pr. Pers. 496 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 301 KJ (71 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 6.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)