Risotto med oksekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
100 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
3 dl. Risottoris 1 dl. risottoris vejer ca. 90 gram.
5 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 tsk. Timian, tørret
4 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 9280 (2209 kcal)
KJ pr. Pers. 2320 (552 kcal)
Vægt ialt 2442 gram
Vægt pr. Pers. 610 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)