Pastasalat a la Christina næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
  Dressing:
2 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 tsk. Karry
2 tsk. Paprika
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
400 gram Pastaskruer
600 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Majs, konserves 1 dl. afdryppede majskerner fra dåse vejer ca. 60 gram.
200 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
   
75 gram Bacon i tern
   
Energi:
KJ total 19733 (4698 kcal)
KJ pr. Pers. 1973 (469 kcal)
Vægt ialt 2311 gram
Vægt pr. Pers. 231 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 853 KJ (203 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 27.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)