Hollandsk æbledessert næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
200 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
120 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
6 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 9631 (2293 kcal)
KJ pr. Pers. 2407 (573 kcal)
Vægt ialt 828 gram
Vægt pr. Pers. 207 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1162 KJ (276 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)